donderdag 6 oktober 2016

Onze eigen stoffencollectieEen beetje spannend allemaal, we stellen vandaag onze eigen stoffencollectie voor.  Het is een zeer uitgebreide collectie, vooral geschikt voor gordijnen, kussens, poefs, tafelkleden, wasmanden, lampenkappen, tipitenten, interieurobjecten,... ! Ze bestaat uit 16 prints in verschillende kleurencombinaties. Je vindt ze allemaal op onze webshop en je kan ze laten printen op verschillende stofsoorten. De aaibare SPIRIT is onze favoriet. Lily en woody maakte er al een fantastische zitzak mee.

 


Ook kan je printen op verduistering, linnenlook en een grovere structuurstof! De levertijd is ongeveer 3 weken. We hebben altijd motieven op voorraad en als je geluk hebt, kan dit dus een pak sneller :)Het was een logisch gevolg dat er een eigen stoffencollectie zou volgen. Een grote passie voor stoffen (ingelepeld door ons mama die 25 jaar geleden een stoffenwinkel overnam) en mijn zussen die zowel textielontwerpster, modeontwerpster, kleurstyliste en grafisch ontwerpster zijn, sturen dit meteen in de goede richting! 
Het kriebelt eigenlijk al naar meer, maar eerst een beetje bekomen van de hectische maanden!
Deze lampenkap werd gemaakt door Oto!
Een leuk weetje, onze collectie draagt het 'made in Belgium' label! Alles werd in Belgie ontworpen en geprint!


6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ine, ik zou de bovenste laag in onze wildvanstofcollectie durven doen, en de onderste in een effen katoentje.katoen best wel voorwassen :)

   Verwijderen
 2. Dat ziet er prachtig uit! Spijtig dat ik enkel kleertjes maak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig! Jammer dat onze woonkamer vorig jaar helemaal opnieuw werd voorzien van gordijnen en ander decoratiemateriaal, maar als mijn naaikamer wat meer vorm begint te krijgen, zal ik zeker aan deze collectie denken want ze is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen